nomadischefamilie.reismee.nl

Camperroadtrip Noorwegen. Daar gaan we!🚐🇳🇴

Klaar voor de start!

De camper staat geduldig en ingepakt op ons te wachten. De laatste spulletjes erin en dan vertrekken we. Deze keer brengt de reis ons naar Noorwegen. Al maanden snuffelen we het internet rond, lezen we de mooiste reisverhalen en hebben we routes uitgestippeld.

Deze keer staat de poolcirkel niet op de planning, maar wel veel andere mooie bezienswaardigheden. Via de Oresundbrug en Zweden willen we ons Noorse avontuur starten in Oslo. In Oslo staat het vikingmuseum en het bekende Vigeland park op de lijst. Nadat we Oslo achter ons laten rijden we richting Trondheim, onderweg kunnen we misschien een elandsafari boeken. De gletsjers en een gletsermuseum staat op de wensenlijst, net als het vogeleiland Runde. Watervallen, mooie uitzichten en fjorden, we gaan het allemaal beleven. Ook de Preikestolen wacht op ons.

Wij hebben er zin in! Laten we gaan, op naar de eerste overnachting. De planning is Heidenau in Duitsland, onder Hamburg. Maar het vakantieverkeer is losgebarsten, dus of dit gelukt is lezen jullie later.

Lieve groetjes van Nanne, Louisa en Mats

De Nomadische Familie

Wil je geen bericht missen? Laat dan je e-mailadres onderaan dit bericht achter (of aan de zijkant) om op de hoogte te blijven van onze nieuwe blogs.

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Youtube onder de naam @de_nomadischefamilie.